Dit was 2020 en wat brengt 2021?

Syneton team
Aan het begin van een nieuw jaar hoort een terugblik op het voorbije jaar. Dat dit een ongezien jaar was, hoeven we niemand te vertellen! Onze klanten werden overspoeld door vragen van ondernemers terwijl hun medewerkers niet naar kantoor mochten komen. Corona eiste grote flexibiliteit. En doet dat nu nog steeds. Zoals het er nu naar uitziet, zal dat ook nog wel een tijd blijven duren.

Zodra wij zagen aankomen dat het land op slot ging, hebben wij een inventaris gemaakt van wat er nodig is om het accountants makkelijker te maken van thuis uit te werken, de contacten met hun klanten te kunnen blijven onderhouden en om de overheidsmaatregelen te kunnen opvolgen.


Reeds in maart hebben we onze Admin-IS, Admin-Consult én AdminPulse klanten een aparte Covid-19 taak geleverd die een gestructureerde opvolging van de beschikbare Corona-maatregelen faciliteert.


We hebben volop ingezet op openheid en connectiviteit: gegevens die in één pakket worden ingegeven, kunnen zo automatisch gebruikt worden in andere software. Dat dit je tijd en geld bespaart en de kans op fouten verkleint, hoeft geen betoog! Een paar voorbeelden van de nieuwe integraties die je nu kan gebruiken: 

  • Laat je documenten en brieven die in AdminPulse, Admin-IS of Admin-Consult gemaakt zijn, digitaal ondertekenen via Connective, OK!Sign of Signhere, 
  • Laat je facturen automatisch afpunten via de integratie met Codabox
  • Automatisch e-mails in AdminPulse verwerken via de integratie met Office 365

Integraties maken we ook samen met onze partners, zo zorgt de nieuwe MyMinfin integratie van Comax ervoor dat gegevens en documenten van MyMinfin ’s nachts automatisch in jouw AdminPulse, Admin-IS of Admin-Consult komen!


Ben je op zoek naar een integratie die nog niet bestaat? Via de open API van AdminPulse of Admin-IS/Admin-Consult kan je zelf, of jouw IT partner, die integratie maken.


Deze integraties breiden het ecosysteem van AdminPulse, Admin-IS en Admin-Consult uit, zodat zij de rol als hart van jouw kantoor optimaal kunnen vervullen.


De kwaliteitstoetsing was ook een belangrijk topic in 2020. Natuurlijk zorgden we ervoor dat je dit in AdminPulse, Admin-IS en Admin-Consult makkelijk kan opvolgen. Om je ook voor te bereiden op de dag van de toetsing zelf, organiseerden we een online event met experts en schreven we een whitepaper die je nog steeds kan aanvragen.


Aan AdminPulse hebben we heel wat functionaliteiten toegevoegd op het vlak van relatiebeheer, facturatie, taakbeheer, documentbeheer en -herkenning, sjablonen en rapporten, voor een nog vlotter, gebruiksvriendelijker en efficiënter gebruik.


Bij Admin-IS en Admin-Consult hebben we vooral de onderliggende structuren bijgewerkt, zodat onder andere de connectiviteit met andere pakketten makkelijker is geworden.


Ook in 2021 mag je op ons rekenen! Wij zullen jou ondersteunen en ontzorgen door onze oplossingen nog gebruiksvriendelijker en intuïtiever te maken. Syneton zet ook verder in op integraties met andere applicaties zodat je nog efficiënter kan werken en jij je focus 100% kan leggen op dienstverlening en advies aan jouw klanten! 


Samen met het volledige Syneton team wensen we jou en je familie een goede gezondheid en een jaar vol prachtige realisaties toe.

Het Syneton team

PS in 2021 bestaat Syneton 20 jaar! Dit gaan we samen met jou vieren, uiteraard op een veilige manier. Je hoort er nog meer over!
 

Comments