Team in de kijker #2: Accountants maximaal ondersteunen

Syneton trainers
Bij Syneton zijn we fier! Fier op al onze klanten, onze medewerkers, onze producten en ook op de kwaliteitsvolle opleidingen die we bieden. Onze klanten appreciëren enorm de persoonlijke begeleiding die ze 1-op-1 krijgen. Op die manier halen ze het maximale uit AdminPulse en Admin-IS/Admin-Consult en boeken ze nog meer tijdswinst. Ing Lee Njoo, team leader van onze opleiders, geeft ons een blik achter de schermen van zijn team.

Gratis voor nieuwe klanten, altijd volledig op maat

“Wij begeleiden klanten bij de opstart van AdminPulse en Admin-IS/Admin-Consult. Dit zijn start-up opleidingen voor nieuwe klanten. Maar we geven deze training ook aan nieuwe medewerkers bij bestaande klanten die met onze software aan de slag gaan”, zegt Ing Lee. “Dat is niet het enige. We geven ook advies aan ervaren klanten die al langer met ons pakket werken en bepaalde zaken willen verbeteren. Ze willen een bijkomende module leren kennen of ze willen op een betere manier onze software inzetten”, voegt hij toe. “Dat hoort natuurlijk allemaal bij onze topservice en is volledig op maat van de klant.”

Trainingen in Corona tijden

“Gelukkig konden we snel onze trainingen bij klanten online verder zetten. Maar we hebben wel gemerkt dat vier uur live opleiding op kantoor bij onze klant niet zomaar te vervangen is door 4 uur online opleiding”, benadrukt Ing Lee. “Daarom maken we er twee sessies van 2 uur van.”
“Natuurlijk missen we dat fysiek contact, niet alleen met onze collega’s maar ook met onze klanten. Wij hebben het voorrecht om op een leuke manier met onze klanten samen te werken. We worden altijd met open armen ontvangen. Het zijn stuk voor stuk warme mensen. Daarom kijken we er enorm naar uit om binnenkort weer het land te kunnen doorkruisen om onze opleidingen te geven bij hen op kantoor”, zegt Ing Lee.

Ik herkende de ramen

Als we Ing Lee vragen om een leuke anekdote, dan vertelt hij dit: “Net zoals zoveel andere Belgen in deze lockdown-tijden gaan mijn gezin en ik vaak wandelen. Op een van die vele wandelingen zag ik een auto staan met het Syneton logo. Toen ik het huis goed bekeek, besefte ik plots dat ik die ramen al eerder had gezien, tijdens Teams meetings. Bleek dat een collega daar woonde! We hebben aangebeld en elkaar even kort gesproken aan de deur. Hoe toevallig en grappig!”

Fier op ons team

“Ik heb eens gekeken: doorheen de jaren heeft ons team al 1700 klanten getraind, van eenmanszaken in bijberoep tot kantoren met honderden medewerkers", zegt Ing Lee. "Het is een job die enorm veel voldoening geeft, net omdat wij een verschil maken in de dagelijkse werking van accountants."

Het is trouwens fijn werken bij Syneton: “De feestjes die we organiseren bij Syneton in niet-Corona tijden, horen ook bij de job.”

Ook meer tijdswinst voor jouw boekhoudkantoor?

Wil jij na het lezen van dit verhaal meer weten over wat Syneton voor jouw boekhoudkantoor kan betekenen? Of misschien ben je wel benieuwd om te kijken hoe jij onze software kan inzetten en meer tijd kan winnen door ook efficiënter te werken. Boek dan een afspraak of regel meteen een demo via alain.segers@syneton.be of bel naar +32 (495) 56 76 77.

Werken bij Syneton?

Aarzel niet en solliciteer spontaan op hr@syneton.be!

Comments