Syneton University Microsoft Office trainingen

Microsoft Office trainingen en consultancy

Op zoek naar Microsoft Office trainingen op maat? Microsoft Office consultancy nodig? Vraag vrijblijvend onze offerte!

Microsoft Office training op uw maat

Zoekt u betaalbare Microsoft Office trainingen of stapt uw kantoor over naar een nieuwe Microsoft Office versie? Vraag dan hier uw offerte aan. U kunt les volgen in onze leslokalen of onze lesgever komt naar uw kantoor. Les volgen kan individueel of klassikaal.


Microsoft Office consultancy

Verhoog uw bedrijfsrendement door Microsoft Office software effectief en efficiënt in te zetten. Syneton University begeleidt u bij het ontwikkelen van bedrijfseigen templates of bij het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen.

Wij zijn specialist in Business Intelligence in Excel

Uw organisatie beschikt zonder twijfel over enorme hoeveelheden data. Zet Business Intelligence (BI) in om deze data om te zetten in informatie!

Excel én Power BI Desktop hebben de nodige krachtige hulpmiddelen om dit voor u uit te voeren.

Met PowerPivot, PowerQuery, PowerView en PowerMap/3D Map en bijhorende DAX-functies kan u in een handomdraai al uw bedrijfskritische data omzetten tot een efficiënt dashboard inclusief KPI's.
U houdt de vinger aan de pols elk moment van de dag. U neemt de juiste beslissing op het juiste moment met de juiste data.

Deze Power BI opleidingen bieden wij u aan, de opleidingen kunnen ook bij u ter plaatse georganiseerd worden:
 
Excel én Power BI - 2 dagen
Een intro cursus over de mogelijkheden van Power BI in Excel
 
Power BI Desktop - 1 dag
Een cursus over het gebruik van de tool Power BI Desktop
 
Power BI DAX voor Excel  - 1 dag
Een cursus over de uitgebreide DAX-functies en hun mogelijkheden in de Power BI omgeving van Excel en Power BI Desktop

Onze klanten getuigen:

"Ik ben heel tevreden over de consultancy die we kregen van Syneton. Cruciaal voor mij is hier toch het enthousiasme om mee te denken en een oplossing te zoeken voor een erg specifiek probleem. Dankzij hun know how en creatieve aanpak, hebben we een oplossing op maat verkregen die ons enkele uren werk per week zal besparen!"

Ingrid Van Dijck - Operation Manager bij Option Media

"Binnen mijn functie als Product Specialist bij Orfit Industries had ik behoefte aan extra tools om informatie efficiënter te verwerken en nadien helder te communiceren zowel intern als extern. Dankzij mijn werkgever genoot ik een opleiding Excel en PowerPoint bij Syneton. Men leerde me het gebruik van beide programma's van A tot Z met handige tips & tricks. Tijdens de training werd er tevens dieper ingegaan op specifieke vragen en probleemstellingen waarmee ik dagelijks geconfronteerd wordt. De aangereikte oplossingen kan ik nu toepassen en helpen me mijn job efficiënter en sneller uit te voeren."
Zeker een aanrader!"

Evelyne Janssens - Orfit

Syneton University is erkend dienstverlener

Daardoor heeft u recht op subsidie!

Voor onze Microsoft opleidingen kunt u gebruik maken van de subsidies van KMO-Portefeuille. Syneton is erkend voor de peiler OPLEIDING (DV.O106315).

Registreren doet u via de website van KMO-Portefeuille.

U kunt een subsidieaanvraag indienen tot 14 kalenderdagen na de start van de opleiding. Na deze termijn kunt u geen aanspraak meer maken op een subsidie, wees er dus snel bij!

Syneton University is ook erkende dienstverlener voor:

De kwaliteit van Syneton University wordt gegarandeerd door Qfor.org