Syneton University Microsoft Office trainingen

Microsoft Office trainingen en consultancy

Op zoek naar Microsoft Office trainingen op maat? Microsoft Office consultancy nodig? Vraag vrijblijvend onze offerte!

Online Excel & Power BI trainingen!

Schrijf u in voor één of meerdere van onderstaande online trainingen.

PivotTables & PivotCharts
Di 15/09/2020 (10u-12u)

Voor wie? Voor Excel gebruikers die met grote hoeveelheden data werken voor diverse toepassingen

Wilt u cijfers omzetten naar een overzichtelijk dashboard? Dan is deze training zeker iets voor u. Met een PivotTable kunt u op een snelle manier grote hoeveelheden data analyseren. Leer tijdens deze opleiding hoe u van data naar analyse gaat. Meer info over deze Excel trainingen?

PowerPivot intro
Vr 18/09/2020 (10u-12u)

Voor wie? Voor elke Excel gebruiker met een goede kennis van PivotTables & PivotCharts

Wilt u data van verschillende bronnen met gigantische hoeveelheden analyseren in Excel? Dan kunt u gebruik maken van PowerPivot. Tijdens deze training tonen wij u wat deze tool voor u kan betekenen. Meer info over deze Excel trainingen?

PowerQuery intro
Ma 21/09/2020 (10u-12u)

Voor wie? Voor Excel gebruikers die met grote hoeveelheden data werken voor diverse toepassingen

Heeft u geen éénduidige data? Wilt u data opkuisen zonder aan de bron te komen? Of wilt u data van de ene lijst koppelen aan de andere? Leer tijdens deze opleiding hoe u uw data kunt stroomlijnen.  Meer info over deze Excel trainingen?

Geavanceerde functies in Excel
Do 24/09/2020 (10u-12u)

Voor wie? Voor elke basisgebruiker van Excel die meer uit Excel wil halen

Wilt u meer en efficiënter werken met Excel? Volg dan deze training en leer zo veel interessante Excel functies. Meer info over deze Excel trainingen?

Power BI Desktop Intro
Ma 28/09/2020 (10u-12u)

Voor wie? Voor geavanceerde (financiële) Excel gebruikers die de Microsoft Power BI mogelijkheden (analyseren, visualiseren en presenteren) wensen te ontdekken.

Met PPower BI Desktop maakt u snel uw eigen analyses en rapporten gebaseerd op verschillende databronnen (databases, websites, Excel-bestanden, …).
Met behulp van de ingebouwde DAX-expressies, powerquery, visualisaties, filters, … kan je dashboards maken die je kan delen met uw collega’s, klanten, ….Meer info over deze training?

Syneton University
Office training op maat

Microsoft Office training op uw maat

Zoekt u betaalbare Microsoft Office trainingen of stapt uw kantoor over naar een nieuwe Microsoft Office versie? Vraag dan hier uw offerte aan. U kunt les volgen in onze leslokalen of onze lesgever komt naar uw kantoor. Les volgen kan individueel of klassikaal.


Microsoft Office consultancy

Verhoog uw bedrijfsrendement door Microsoft Office software effectief en efficiënt in te zetten. Syneton University begeleidt u bij het ontwikkelen van bedrijfseigen templates of bij het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen.

Wij zijn specialist in Business Intelligence in Excel

Uw organisatie beschikt zonder twijfel over enorme hoeveelheden data. Zet Business Intelligence (BI) in om deze data om te zetten in informatie!

Excel én Power BI Desktop hebben de nodige krachtige hulpmiddelen om dit voor u uit te voeren.

Met PowerPivot, PowerQuery, PowerView en PowerMap/3D Map en bijhorende DAX-functies kan u in een handomdraai al uw bedrijfskritische data omzetten tot een efficiënt dashboard inclusief KPI's.
U houdt de vinger aan de pols elk moment van de dag. U neemt de juiste beslissing op het juiste moment met de juiste data.

Deze Power BI opleidingen bieden wij u aan, de opleidingen kunnen ook bij u ter plaatse georganiseerd worden:
 
Excel én Power BI - 2 dagen
Een intro cursus over de mogelijkheden van Power BI in Excel
 
Power BI Desktop - 1 dag
Een cursus over het gebruik van de tool Power BI Desktop
 
Power BI DAX voor Excel  - 1 dag
Een cursus over de uitgebreide DAX-functies en hun mogelijkheden in de Power BI omgeving van Excel en Power BI Desktop

Onze klanten getuigen:

“Ik was zeer tevreden over de Excel-Online trainingen die ik volgde bij Syneton University (Luc Debois). De zaken werden zeer duidelijk uitgelegd en konden meteen uitgetest en toegepast worden. Er werden veel tips & tricks aangereikt, waardoor we veel vlotter in Excel aan de slag kunnen. Ook de interactie met de lesgever en de mogelijkheid tot vragen, droegen bij tot een kwaliteitsvolle opleiding. Aanrader!”
Nele Goderis - Financial Resources & Projects
Freddy Michiels: Review Syneton University

“Het Corona-virus heeft ons allen in zijn greep, en niet in het minst in de woonzorgcentra. Om onze strategische voorraad aan Medisch materiaal en Persoonlijke beschermingsmiddelen te kunnen beheren, hebben wij aan Luc Debois, syneton university gevraagd om een tool te ontwikkelen die ons in staat stelt om in ‘real time’ de stockvoorraad in kaart te brengen en de gecoverde tijd te berekenen. Dit werd ons zeer snel geleverd en werkt perfect. Ook voor het fine tunen en aanpassen aan de snelle veranderingen van de processen, konden we op Luc rekenen. De nieuwe tool heeft ons enerzijds geholpen om de veiligheid van onze medewerkers en bewoners te garanderen en vormt anderzijds de basis voor ons continue stockbeheer. Een fijne en vlotte samenwerking. Thanks to Luc.”

Johan Maris - COO bij CARE-ION

"Ik ben heel tevreden over de consultancy die we kregen van Syneton. Cruciaal voor mij is hier toch het enthousiasme om mee te denken en een oplossing te zoeken voor een erg specifiek probleem. Dankzij hun know how en creatieve aanpak, hebben we een oplossing op maat verkregen die ons enkele uren werk per week zal besparen!"

Ingrid Van Dijck - Operation Manager bij Option Media
Klantgetuigenis Syneton software kantoorbeheer accountants

Syneton University is erkend dienstverlener

Daardoor heeft u recht op subsidie!

Voor onze Microsoft opleidingen kunt u gebruik maken van de subsidies van KMO-Portefeuille. Syneton is erkend voor de peiler OPLEIDING (DV.O106315).

Registreren doet u via de website van KMO-Portefeuille.

U kunt een subsidieaanvraag indienen tot 14 kalenderdagen na de start van de opleiding. Na deze termijn kunt u geen aanspraak meer maken op een subsidie, wees er dus snel bij!

Syneton University is ook erkende dienstverlener voor:

Syneton erkend diensverlener Alimento

De kwaliteit van Syneton University wordt gegarandeerd door Qfor.org

Goedkekeurd Qfor