Syneton University Microsoft Office trainingen

Microsoft Office trainingen en consultancy

Op zoek naar Microsoft Office trainingen op maat? Microsoft Office consultancy nodig? Vraag vrijblijvend onze offerte!

Syneton University
Office training op maat

Microsoft Office training op uw maat

Zoekt u betaalbare Microsoft Office trainingen of stapt uw kantoor over naar een nieuwe Microsoft Office versie? Vraag dan hier uw offerte aan. U kunt les volgen in onze leslokalen of onze lesgever komt naar uw kantoor. Les volgen kan individueel of klassikaal.


Microsoft Office consultancy

Verhoog uw bedrijfsrendement door Microsoft Office software effectief en efficiënt in te zetten. Syneton University begeleidt u bij het ontwikkelen van bedrijfseigen templates of bij het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen.

Wij zijn specialist in Business Intelligence in Excel

Uw organisatie beschikt zonder twijfel over enorme hoeveelheden data. Zet Business Intelligence (BI) in om deze data om te zetten in informatie!

Excel én Power BI Desktop hebben de nodige krachtige hulpmiddelen om dit voor u uit te voeren.

Met PowerPivot, PowerQuery, PowerView en PowerMap/3D Map en bijhorende DAX-functies kan u in een handomdraai al uw bedrijfskritische data omzetten tot een efficiënt dashboard inclusief KPI's.
U houdt de vinger aan de pols elk moment van de dag. U neemt de juiste beslissing op het juiste moment met de juiste data.

Deze Power BI opleidingen bieden wij u aan, de opleidingen kunnen ook bij u ter plaatse georganiseerd worden:
 
Excel én Power BI - 2 dagen
Een intro cursus over de mogelijkheden van Power BI in Excel
 
Power BI Desktop - 1 dag
Een cursus over het gebruik van de tool Power BI Desktop
 
Power BI DAX voor Excel  - 1 dag
Een cursus over de uitgebreide DAX-functies en hun mogelijkheden in de Power BI omgeving van Excel en Power BI Desktop

Onze klanten getuigen:

“Het Corona-virus heeft ons allen in zijn greep, en niet in het minst in de woonzorgcentra. Om onze strategische voorraad aan Medisch materiaal en Persoonlijke beschermingsmiddelen te kunnen beheren, hebben wij aan Luc Debois, syneton university gevraagd om een tool te ontwikkelen die ons in staat stelt om in ‘real time’ de stockvoorraad in kaart te brengen en de gecoverde tijd te berekenen. Dit werd ons zeer snel geleverd en werkt perfect. Ook voor het fine tunen en aanpassen aan de snelle veranderingen van de processen, konden we op Luc rekenen. De nieuwe tool heeft ons enerzijds geholpen om de veiligheid van onze medewerkers en bewoners te garanderen en vormt anderzijds de basis voor ons continue stockbeheer. Een fijne en vlotte samenwerking. Thanks to Luc.”

Johan Maris - COO bij CARE-ION

"Ik ben heel tevreden over de consultancy die we kregen van Syneton. Cruciaal voor mij is hier toch het enthousiasme om mee te denken en een oplossing te zoeken voor een erg specifiek probleem. Dankzij hun know how en creatieve aanpak, hebben we een oplossing op maat verkregen die ons enkele uren werk per week zal besparen!"

Ingrid Van Dijck - Operation Manager bij Option Media
Klantgetuigenis Syneton software kantoorbeheer accountants

Syneton University is erkend dienstverlener

Daardoor heeft u recht op subsidie!

Voor onze Microsoft opleidingen kunt u gebruik maken van de subsidies van KMO-Portefeuille. Syneton is erkend voor de peiler OPLEIDING (DV.O106315).

Registreren doet u via de website van KMO-Portefeuille.

U kunt een subsidieaanvraag indienen tot 14 kalenderdagen na de start van de opleiding. Na deze termijn kunt u geen aanspraak meer maken op een subsidie, wees er dus snel bij!

Syneton University is ook erkende dienstverlener voor:

Syneton erkend diensverlener Alimento

De kwaliteit van Syneton University wordt gegarandeerd door Qfor.org

Goedkekeurd Qfor