Dit zeggen onze klanten over onze kantoorbeheersoftware voor accountants

Alle Syneton software is open en koppelt met andere software. Zo is Laurent van Mazars erg tevreden over de koppeling met Risolto:


“Wij werken met Admin-Consult van Syneton voor CRM, prestatieregistratie, financiële dossieropvolging met Admin-Power en facturatie. Risolto is de perfecte aansluiting voor de opvolging van de data die voortvloeit uit Admin-Consult. Risolto is een zeer intuïtief platform waar weinig voorkennis voor noodzakelijk is. De data uit Admin-Consult en Admin-Power is de perfecte motor voor de AI-software en full-service van Risolto voor invordering en facturatie.” 
Laurent Depuysseleyr - Mazars
“Met Admin-IS zie je in één oogopslag wat je nog te doen hebt, je blijft een overzicht behouden zelfs in de drukste perioden en de facturen zijn in een handomdraai gemaakt.”
Anja Coppin - kantoor met 8 gebruikers
“Sinds het nieuwe boekjaar houden al mijn collega’s hun werkuren, administratieve kosten en niet-administratieve kosten bij via Admin-Consult en op het einde van de maand kan ik nu veel sneller de facturen klaar maken. Admin-Consult van Syneton is echt heel goed!”
MPCA - kantoor met 8 gebruikers